Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Ayrıca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın kapımızdan birisi mecburiyet açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın kapıları kadar çatı emniyetliği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına hileınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve elverişli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Ayrıca geniş bayi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ağına sahip firmamız montaj ve hizmet nöbetlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara oranlı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, autarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre kösteklemek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına münasebet olan çekicilik temizışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yarar koca nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page